• slide
 • Lyst til at lære
  Lyst til at lære
 • Når man har gjort sig umage, har man gjort det godt nok
  Når man har gjort sig umage, har man gjort det godt nok
 • Engagerede lærere med stort fagligt overskud
  Engagerede lærere med stort fagligt overskud
 • Sammenhold og fællesskab
  Sammenhold og fællesskab

Sprogskole til Tyskland

På Stenløse Privatskole har eleverne tyskundervisning allerede fra 3. klasse.

I foråret tager alle tre 6. klasser sammen på en uges sprogskole til Flensborg i det nordlige Tyskland. En vigtig del af programmet for turen er naturligvis tyskundervisning, men derudover arbejder vi også med den spændende dansk/tyske historie.

Udgifterne til ophold og forplejning betales af forældrene (ca. 1.500 kr)


ELEVUDVEKSLING MED TYSKE ELEVER
I samarbejde med Grænseforeningen tilbyder vi også, at eleverne i 6. klasse kan ansøge om en uges udveksling i Tyskland, hvor den danske og tyske elev på skift bor hos hinanden en uge hvert sted. Grænseforeningen står for det praktiske arbejde med at matche de danske elever med tosprogede elever fra Sydslesvig, som alle går på danske privatskoler i Sydslesvig.

De tyske elever kommer til Danmark i en uge i efteråret, hvor de er med i skole, til fritidsaktiviteter mv. Ugen efter rejser den danske elev med til Tyskland, hvor den tyske elevs dagligdag opleves på tætteste hold.

Før besøget kommunikerer eleverne med hinanden over skype, sms og mail, så når ugen oprinder, er der høje forventninger fra begge sider.

Elevudvekslingen er en enestående mulighed for at møde en anden kultur og ofte knyttes der længerevarende venskaber, hvor eleverne besøger hinanden i årene efter.